Upírie šošovky

Upírie šošovky

TOP-crazy.cz 15. 09. 2023 Blog

S blížiacim sa Halloween je čas začať plánovať naše kostýmy! Ale čo keď nechcete ísť klasickou cestou desivých masiek, ale radi by ste pridali iskru do svojich temných očí? Riešenie je tu a je rovnako strašidelné, ako sa dá očakávať na Halloween – upírie šošovky!

Nie je to žiadny trik, upírie šošovky sú rýchly a jednoduchý spôsob, ako dodať vášmu kostýmu šokujúce a nezabudnuteľný efekt. A nie, nie sú len pre upírov. Vďaka širokej škále farieb a vzorov sú skvelým doplnkom pre akýkoľvek Halloweenový kostým. Či už ste zombie, duch alebo sexy čarodejnice, upírie šošovky vám dodajú ten správny desivý výraz.

Teraz si možno hovoríte, že by ste si radšej kúpili nejaké tie plastové pavúky alebo umelé krvavé kvapky, než sa pokúsiť vložiť si do oka niečo, čo vyzerá ako rekvizita z hororu. Ale nebojte sa! Upírie šošovky sú rovnako bezpečné ako bežné kontaktné šošovky. Stačí dodržiavať základné pravidlá na ich nosenie a starostlivosť.

Niektorí z vás možno argumentujú, že na to, aby boli strašidelní, nepotrebujú žiadne pomôcky. Možno máte prirodzene temné kruhy pod očami, ktoré vám dávajú vzhľad upíra po prebdelej noci. Ale prečo sa uspokojiť s tým, keď môžete mať červené, čierne alebo napríklad žlté oči, ktoré budú mať skutočne strašidelný efekt?

A pre tých z vás, čo si myslia, že upírie šošovky musia stáť majland, máme dobrú správu. Cena je na tomto svete jediná vec, ktorá vás nevystraší. Takže, ak hľadáte perfektný doplnok k vášmu Halloweenovému kostýmu, nemusíte hľadať ďalej.

Takže sa nechajte inšpirovať a pridajte do svojho Halloweenového kostýmu trochu tej upírej mágie. Či už idete na strašidelnú párty alebo len chcete vydesiť susedov, upírie šošovky sú jasnou voľbou. Nezabudnite nám poslať fotky vašich výsledkov. Radi uvidíme, ako sa z vás stali tie najstrašidelnejšie príšery v okolí!

Pamätajte, Halloween je jediný deň v roku, kedy môžete byť naozaj desiví.